Které komiksové filmy jsou v ohrožení díky tomu, že Marvel získal zpět práva na X-Men, Wolverina, Deadpoola nebo Fantastickou čtyřku?

Pro koho to nevypadá až tak dobře?

Vlastníku Marvelu Disney aktuálně zakoupil Fox a pokud vše půjde dobře, za zhruba osm až dvanáct měsíců bude tenhle obchod kompletně dokončen.

To ale nemusí být pro některé filmy Foxu úplně nejlepší zpráva. Které by to mohlo ovlivnit?

X-23

Když se X-23 (Dafne Keen) představila v Loganovi, začalo se mluvit o tom, že dostane vlastní film a stane se duchovním nástupcem Wolverina (Hugh Jackman). Následně bylo oznámeno, že se opravdu její sólovka plánuje. Jenže podle všeho chce Marvel přeobsadit roli Wolverina a tím pádem to pro X-23 nevypadá úplně dobře. Některé zdroje tvrdí, že její film byl smeten ze stolu.

Doctor Doom

Není to tak dlouho, co vyšlo najevo, že proslulý protivník Fantastické čtyřky dostane vlastní film. Jenže to už pravděpodobně dál neplatí. Dá se počítat s tím, že se Marvel pokusí rebootovat Fantastic Four a pokud by se Doctor Doom měl dočkat sólovky, tak pravděpodobně až po novém filmu Fantastická čtyřka.

Fantastic Four 2

Tohle není žádná velká věda. Film Fantastická čtyřka z roku 2015 rozhodně nebyl žádný hit a tak bylo více méně jasné, že pokračování nebude (i když prý Fox o dvojce vážně přemýšlel). A poté, co Disney získal Fox je v podstatě jisté, že dvojka skončí u ledu a Marvel pravděpodobně vsadí na novou verzi.

Gambit

Situace kolem sólovky Gambita (Channing Tatum) byla dost zmatená, neustále se měnili tvůrci, data premiéry a obsazení, ale v poslední době to začalo vypadat nadějně. Ale podle některých informací bude i Gambit jednou z obětí obchodu s firmou Disney.

X-Force

Disney se vyjádřil v tom smyslu, že má v plánu pokračovat se sérií filmů Deadpool, ale v případě týmovky X-Force, jíž je Deadpool (Ryan Reynolds) součástí, je situace jiná. Proslýchá se, že Marvel si bude chtít nejdříve ujasnit, jak zakomponovat Deadpoola do jejich universa, takže se X-Force pravděpodobně výrazně pozdrží.

Zatím ale není nic z toho potvrzeno ze strany Disneyho, takže uvidíme, co má společnost v plánu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat