Představitele Star-Lorda mrzí, že byla vystřižena jedna vtipná scéna z Guardians of the Galaxy Vol. 2. O co v ní šlo?

Jaký moment mu chybí?

Je běžnou praxí, že během postprodukce filmů skončí spousta natočeného materiálu na podlaze střižny. Nejinak tomu bylo i u druhých Strážců Galaxie.

A v případě jedné scény Chrise Pratta (Peter Quill/Star-Lord) velmi mrzí, že nebyla použita ve finální podobě úspěšné komiksovky. O který moment šlo?

"Byla tu scéna se sochou, která byla vystřižena z filmu a přesně vím, proč daná scéna ve filmu nefungovala. Původně byl Quill opravdu nadšený z toho, že měl vidět Ega. To bylo ve scénáři, ale to platilo do chvíle, než jsme natočili dodatečné záběry, ve kterých jsme se rozhodli, že Quill ohledně toho bude trochu cynický a Gamora změní jeho názor. Vylepšili jsme během dotáček pár věcí, abychom poskytli příběhu větší hloubku a scéna se sochou nefungovala... Ego pro nás postavil sochu. V podstatě to byl Peter Quill jako Star-Lord a jeho socha byla v nadživotní velikosti, zatímco ostatní Strážci byli opravdu, ale opravdu malí. Quill se na ni podíval a řekl, ´To je perfektní!´ Je to zábava, zábavná scéna, ale poté jsme upravili příběh a nefungovalo to. Je vzrušující vědět, že to publikum konečně uvidí."

Jak jste asi pochopili, scéna bude k dispozici na DVD/BR verzi filmu. Ta v USA vyjde 22. srpna (digitální podoba druhých Strážců už dostupná je), v ČR mají Guardians of the Galaxy Vol. 2 premiéru na DVD/BR 20. září.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat