Kterou postavu z marvelovských filmů bylo extrémně těžké vytvořit?

A která byla nejlehčí?

Než se marvelovské filmové postavy dostanou do rukou kostymérů, maskérů případně digitálních mágů, vznikají jejich náčrty. Pro Marvel je často vytváří Andy Park a právě on se rozpovídal o tom, které postavy byly extrémně těžké vytvořit:

"Myslím, že nejtěžší byli kupodivu Temní elfové z Thor: Temný svět. Jedním z nejlehčích pak byl Ant-Man z Občanské války, kde jsem udělal doslova tři kresby a bylo to schváleno. Vybrali jednu, kterou jsem ukázal na prvním setkání. V případě Temných elfů jsem to byl já, Charlie Wen a Justin Sweet, my tři jsme strávili vytvářením návrhů Temných elfů šest až devět měsíců. My tři jsme udělali přes 300 návrhů a ano, zabralo věčnost, než jsme vytvořili ten, který jste viděli ve filmu. Je to subjektivní, že? Není to o tom, ´Který návrh je nejlepší?´ Je to na režisérovi, Kevinu Feigeovi, producentech a poté musí všichni souhlasit. Není to rozhodnutí jedné osoby, takže je to výzva."

Je to docela nečekané. Ne, že by Temní elfové nevypadali dobře, ale tipoval jsem, že jiné postavy byly náročnější. Ale očividně to byli právě záporáci z druhého Thora, kteří dali tvůrcům pořádně zabrat.

Také vás to překvapilo?

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat