Komiksové střípky: Herečka ze seriálu Preacher si zahraje ve sci-fi s Bradem Pittem. Další skvělá ukázka z Kingsman 2

A do X-Men: Dark Phoenix míří dva herci z Budoucí minulosti.

Ruth Negga jako Tulip
Ruth Negga znáte jako drsnou Tulip ze zábavného komiksového seriálu Preacher. Ale herečka se intenzivně věnuje i filmové branži. Můžeme se na ni tak těšit v epickém sci-fi Ad Astra, ve kterém si zahraje s Tommy Lee Jonesem nebo Bradem Pittem (nesetkají se poprvé, natočili už tři společné filmy).

Film bude vyprávět příběh muže (Tommy Lee Jones), který se před dvaceti lety vydal na průzkum Neptunu. Jeho syn (Brad Pitt) se pak po dvou dekádách rozhodne zjistit, co se mu stalo.

Koho si zahraje Ruth zatím není známo. Stejně tak se neví, kdy bude mít film premiéru.

To u komiksovky X-Men: Dark Phoenix bylo oznámeno, že dorazí 1. listopadu 2018. A zřejmě se v chystaném filmu dočkáme návratu herců Evana Jonigkeita a Gregga Lowea. Ti si zahráli v X-Men: Budoucí minulost (2014).

Konkrétně ztvárnili Toada a Inka. To nebyly zrovna hlavní postavy, ale třeba v dalších X-Menech dostanou více prostoru. Já nicméně doufám, že bude brzy oznámen návrat Jubilee (Lana Condor).

Kterého mutanta byste rádi viděli vy?

A nakonec tu máme další lahodnou upoutávku na chystanou komiksovku Kingsman: Zlatý kruh, která bude v kinech k vidění od 21. září tohoto roku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat