Internet šílí, hvězdy filmu Spider-Man se daly dohromady

A fandové jsou z toho na větvi.

Tom Holland je aktuálně miláčkem publika. Není to asi klasický hezoun, ale jeho atletické tělo, smysl pro humor a charisma z něj udělaly idol dívek, kterým se při pohledu na něj sama rozepíná podprsenka.

A není tak divu, že poté, co vyšlo najevo, že se Tom Holland schází se Zendayou, svou kolegyní z filmu Spider-Man: Homecoming, propuklo na internetu hotové šílenství.

Zendaya jako Michelle "MJ" Jones
Původně sice dvojice tvrdila, že jsou pouze kamarádi a skvělí kamarádi, ale ukázalo se, že jsou přece jen něco víc. Alespoň podle nejmenovaného zdroje, který promluvil pro časopis PEOPLE:

"Začali se vídat během natáčení Spider-mana. Byli velmi opatrní, pokud jde o střežení jejich soukromí a skrývali to před veřejností, ale vydali se spolu na dovolenou a pokusili se spolu trávit tolik času, kolik jen bylo možné. Oba jsou opravdu ambiciózní a jsou si navzájem výzvou, ale co je nejdůležitější, umí se navzájem skvěle pobavit. Zdá se, že mají podobný smysl pro humor a baví je blbnout. Rádi se škádlí."

No prostě romantika. A to taková, která spustila velký poprask a fandové hned začali tuhle zprávu řešit, jako by šlo o nejdůležitější informaci za poslední rok.

Někteří navíc upozornili na to, že i Emma Stone a Andrew Garfield se dali během natáčení Amazing Spider-Man dohromady. Práce na Spider-Manovi očividně svědčí lásce.

Kdo je vaším oblíbeným představitelem Spider-Mana?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat