Comic-Con (den první) - Upoutávky na druhý Pacific Rim, seriály Krypton a Inhumans, fotka z Justice League a Doctor Doom dostane vlastní film

Informace z největší akce geeků, nerdů a jednoduše všech fanoušků filmů, seriálů, her a komiksů.

Nejznámějších Comic-Con, tedy ten v San Diegu, začal a samozřejmě bombarduje fanoušky informacemi a materiály. Tady najdete ty nejzajímavější:

Sólovka X-Mana Gambita s Channingem Tatumem se připravuje už dlouho a došlo k určitém zpoždění, takže těžko říct, kdy ji uvidíme. Jak je na tom film v současné době? Na to odpovídal Channing:

"Měli jsme opravdu štětí. Měli jsme první návrh scénáře, který byl dobrý, ale došlo k tomu v době kreativní etapy, kdy tyhle filmy procházely tak trochu paradigmatickým posunem, x-menovské filmy a superhrdinské filmy obecně, speciálně ´Logan´a ´Deadpool´ pro nás otevřely různé možnosti. Zkoušeli jsme udělat některé věci, které nám ale nebyly dovoleny a tyhle filmy prostě prolomily bariéry, takže o znovu přemýšlíme o tom, jaký bude náš film."

Že by Gambit byl plný krve a sprostých slov? Proč ne.

Nejznámějším protivníkem Fantastické čtyř je bezesporu Victor von Doom alias Doctor Doom a právě ten dostane vlastní film. Prohlásil to tvůrce komiksového seriálu Legion Noah Hawley:

"Protože jsem na Comic-Conu, chtěl bych vám dát vědět o filmu, který připravuji pro Fox. První slovo je ´Doctor´. A druhé je ´Doom.´"

Další informace zatím prozrazeny nebyly.

První upoutávka na komiksovku Inhumans nebyla úplně skvostná a ani druhý trailer není zrovna dechberoucí, ale je o něco lepší.



Pokud byste rádi zjistili víc o domovské planetě Supermana Krypton, tak vás určitě bude zajímat stejnojmenný seriál, který nás na ni zavede. Na Comic-Conu se objevila ukázka.

První Pacific Rim (2013) si finančně nevedl úplně nejlépe, takže s pokračováním se otálelo, ale naštěstí se ho opravdu dočkáme. Bude to 23. února 2018 a fandům gigantických robotů (ne, nemluvím o Transformerech) byl na Comic-Conu nabídnut teaser. Sice neobsahuje záběry z filmu, ale i tak je stylový.


Na Comic-Conu samozřejmě bude silně propagována i komiksovka Justice League a Warner Bros. a DC určitě nabídnou spousty materiálů, ale teď se musíme spokojit pouze s fotkou. Ovšem, je docela zajímavá. Proč? Zřejmě jde o snímek z legendárních S.T.A.R. Labs.


Zdroj: THR, Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat