Chystá se animovaná Suicide Squad. A proč režisér hraného Suicide Squad nebude režírovat pokračování, ale raději Gotham City Sirens

Proč dal David Ayer přednost jinému filmu?

Režisérem prvního Sebevraždného oddílu (2016) byl David Ayer, ale ten na pokračování nedohlédne. Některé to asi nemrzí (jednička nebyla úplně dokonalá), ale jiní se ptají, proč si režisér raději vybral film Gotham City Sirens o Harley Quinn (Margot Robbie), Poison Ivy a Catwoman. Tady je vysvětlení samotného režiséra:

"Je to příběh o třech fantastických ženách, které se snaží najít své místo ve světě a uvědomí si, že společně jsou mocnější než, kdyby byly samy. Mám dcery a chci vytvořit něco, co by jim mohlo trochu pomoci si poradit v dnešním světě."

Rozhodně zajímavý důvod, ale proč ne. I když David asi nechce, aby se jeho děti inspirovaly příliš, přece jen, ani jedna z dam není úplně morálně nezkažená (mírně řečeno).

Pokud jde o režii Suicide Squad 2, tak zatím nebylo oznámeno, kdo si vezme film na starost, ale horkým favoritem je prý Jaume Collet-Serra.

Není ani jasné, kdy bude premiéra. Ovšem, pokud se nemůžete návratu Suicide Squad dočkat, tak vám možná udělá radost zpráva, že se chystá animovaný film nazvaný Suicide Squad: Hell To Pay, který by měl mít premiéru příští rok na jaře (což je mimochodem doba, kdy by se měla začít natáčet Suicide Squad 2).

Aktuálně není jasné, kdo namluví postavy v připravovaném animáči nebo, kdo ho bude režírovat.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat