Wonder Woman míří mezi 10 nejvýdělečnějších komiksových filmů

Šikovná holka.

Z Wonder Woman se vyklubal až překvapivý hit. Nejen, že je film velmi chválen, ale navíc brzy překoná hranici 600 milionů dolarů na celosvětových tržbách. A podle analýzy Murphyho Leigha ze stránek CapelessCrusader má film velmi dobrou šanci dostat se mezi deset nejvýdělečnějších superhrdinských filmů, pokud jde o tržby v USA/Kanadě:

"Týdenní propady tržeb pro tento film jsou důležité, protože nám dovolí odhadovat budoucí tržby. Propad ve třetím týdnu byl 29,5 %. Takové propady jsou neobyčejně dobré, stejně tak týdenní pokles o 41,8 % je fenomenální. Tyto propady film dostávají k projektům jako Spider-Man, Batman začíná nebo Thor. Pokud se tedy budeme zabývat tím, jak si povede celkově, tak se dívám na průměrné víkendové propady pro tyto čtyři filmy a tento průměr použiji k určení poklesů v prvních deseti týdnech. Můj odhad na desetitýdenní celkové domácí tržby je 374,5 milionů dolarů, pokud budu brát v potaz podíl mezi domácími a zahraničními tržbami, který je aktuálně 48 % a 52 %, to znamená, že odhady na celosvětové tržby jsou 780 milionů dolarů."

To pro Wonder Woman nevypadá vůbec špatně a jde o zasloužené výsledky. Asi se shodneme na tom, že jde jeden z nejlepších filmů od DC za dlouhé, ale opravdu dlouhé roky.

Co říkáte na Wonder Woman vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat