Původní režisér Ant-Mana prozradil bolestnou pravdu o tom, proč nakonec film nenatočil

Komiksové zajímavosti.

Možná víte, že marvelovskou komiksovku Ant-Man (2015) měl původně režírovat Edgar Wright. Nakonec se ale režie ujal Peyton Reed, když Wright po osmi letech příprav tři měsíce před začátkem natáčení odstoupil s klasickým vysvětlením "kreativní neshody". Teď se o tom režisér víc rozpovídal:

"Nejdiplomatičtější odpovědí je, že jsem chtěl natočit marvelovský film, ale nemyslím, že oni chtěli natočit film Edgarda Wrighta. Bylo to opravdu srdcervoucí rozhodnutí, odejít poté, co jsem na tom pracoval tak dlouho, protože já a Joe Cornish nějakým způsobem... je zábavné, když někteří lidé říkají, ´Oni na tom pracovali osm let,´ a je to v podstatě pravda, ale v dané době, jsem měl rozdělané tři filmy. Takže to nebylo tak, že bych na tom pracoval na plný úvazek. Ale po Apokalypse v Hollywoodu jsem na tom pracoval zhruba rok, měl jsem ten film natočit. Byl jsem u toho režisérem a scenáristou a oni pak chtěli náčrt scénáře beze mě a s ohledem na to, že jsem napsal všechny mé předchozí filmy, byla to hodně obtížná věc. Když se stanete režisérem k pronajmutí, jste v tom méně emocionálně angažování a začnete opravdu přemýšlet o tom, proč tam jste."

Byť to filmař podal velmi jemně, mezi řádky se dá vyčíst, že ho Marvel jednoduše odsunul na druhou kolej a nenechal mu dostatečnou kontrolu nad filmem.

Dobrou zprávou pro diváky je, že Ant-Man nakonec dopadl dobře i bez Edgara, na druhou stranu, je tu otázka, zda by s ním nebyl ještě lepší.

Co myslíte vy?
Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat