O čem budou další filmy Transformers?

Co od nich čekat?

Za pár dnů (22. června) bude mít premiéru film Tranformers: Poslední rytíř, ale už teď je jasné, že uvidíme minimálně další tři filmy plné robotů a explozí.

Prvním z nich bude spin-off věnovaný jednomu z nejpopulárnějších Autobotů Bumblebeemu. To už se ví nějakou dobu. Novinkou je, že film bude zasazen do osmdesátých let minulého století a scénář napíše Christina Hodson. Režii zajistí Travis Knight (Michael Bay se nechal slyšet, že Poslední rytíř bude posledním filmem Transformers, který bude režírovat). Studio Paramount pak doufá, že se film dostane do kin někdy na konci roku 2018.

V plánu jsou ovšem další dva projekty. Jeden bude animovaný a půjde o prequel k hraným filmům. Zasazen bude na planetu Cyberton, odkud pocházejí Transformeři.

O posledním filmu se toho ví velmi málo, ale něco se přece jen dostalo na veřejnost a to skutečnost, že by se měl odehrávat ve starověkém Římě.

To zní možná zvláštně, ale ve filmu Poslední rytíř budou odkazy na legendu o Artušovi a uvidíme i scény ze 2. světové války, takže proč se nevydat v dalším filmu do starověkého Říma?

Ani u jednoho z filmů se neví, kdy bude mít premiéru, ale jak bylo zmíněno, sólovka Bumblebeeho by se mohla objevit už příští rok.

Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat