Komiksové střípky: V marvelovském seriálu si zahraje hvězda Ztracených. A obsazena postava Moonstar z nového x-menovského filmu New Mutants

Komiksové zajímavosti.

Marvel a stanice ABC pracují na dalším komiksovém seriálu Inhumans, který se zaměří na královskou rodinu národa jedinců s nadpřirozenými schopnostmi známými jako Inhumans. A aktuálně bylo oznámeno, že si v seriálu zahraje herec z kultovních Ztracených Henry Ian Cusick.

Henry Ian Cusick
Jak už bývá (špatným) zvykem, nebylo prozrazeno, koho ztvární ani, jak výrazná bude jeho role. Pokud velká, pak by to mohlo ovlivnit jeho působení v seriálu The 100, který byl obnoven pro pátou řadu.

Na podrobnější informace o jeho postavě si budeme muset počkat, zatím toho o scénáři seriálu Inhumans moc nevíme. Co se naopak ví je, že první dva díly budou k vidění v kinech IMAX od prvního září a následně se seriál přesune na stanici ABC, kde odstartuje 22. září.

Blue Hunt (zdroj: IMDB)
U Marvelu ještě zůstaneme. Na motivy jeho komiksů chystá filmové studio FOX x-menovský film New Mutants. A ten vypadá zajímavěji a zajímavěji, protože bylo prozrazeno, že půjde o v podstatě hororovou podívanou.

SOUVISEJÍCÍ: NEW MUTANTS BUDOU POCTIVÝM HOROREM

Aktuálně se k obsazení filmu přidává Blu Hunt ze seriálu The Originals. Ta ztvární mutantku jménem Moonstar, která je telepatkou. Blu, stejně jako její postava, je původní Američankou.

Film má premiéru 12. dubna 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat