Je to prostředníček ukázaný zdravému rozumu, říkají recenzenti o Transformers: Poslední rytíř

Recenzenti nejsou z nových Transformers zrovna nadšení.

Zítra má premiéru pátý film Transformers. A fandové explozivní akce se nemůžou dočkat. Nicméně, pokud jde o recenzenty, tak ti zrovna unesení nejsou.

"...tenhle materiál z Bayovy práce má náskok před tím, co nabízí Rychle a zběsile, X-Men, Apokalypsa nebo Tom Cruise honící mumie tohoto světa..." - Robbie Collin, The Telegraph (80 %)

"Poslední rytíř je zatím nehlasitější, nejexplozivnější a nejtupější přírůstek do série," - Gav Murphy, IGN (40 %)

"Tohle ani není líná filmařina, je to spíše velmi drahý prostředníček ukázaný na zdravý rozum a základní koncept zábavy," Barry Hertz, The Globe and Mail (0 %)

"Proslýchá se, že pokračování Transformers mělo rozpočet 217 milionů dolarů. Trikové efekty na plátně, speciálně v IMAX 3-D,  vás donutí tomu uvěřit," - Ariel Scotti, New York Daily (75 %)

"Pátý film Transformers, Poslední rytíř, není zdaleka nejhorším z tohoto pokračujícího experimentu v hlasité nesmyslnosti založené na hračkách od Hasbra. A je to hlavně díky dvěma slovům: Anthony Hopkins," - Neil Genzlinger, The New York Time (50 %)

"Teď už víte, co od filmů Transformers čekat, nepopiratelnou epickou akci, která nahrazuje postavy, logiku nebo skutečné drama," - Matt Maytum, Total Film (40 %)

"Bay si vypůjčuje prvky z jiných populárních filmů a seriálů, jako je Šifra Mistra Leonarda, Star Wars: Síla se probouzí a Hra o trůny. Režisérovo motto? Všechno tohle hodit na zeď a tuhle zeď odpálit vysoko do nebes," - Johny OlekSinski, New York Post (25 %)

"I pokud milujete mimozemské roboty, kteří se rvou, zatímco pronášejí mdlé hlášky, jsou to bolestné dvě a půl hodiny, jejichž největším problémem není to, že by chyběl scénář, ale že je jich příliš," - Brian Truitt, USA Today (25 %)

"Je to větší a hlasitější a pokud ne delší (má to zhruba dvě hodiny a 28 minut), určitě pitomější než kdykoliv předtím," Bill Goddykoontz, Arizona Republic (20 %)

"Poslední rytíř je jako Bay na Red Bullu, který řve ´Nelituji ničeho!´a který vyskočí pozadu z letadla bez padáku, odpálí atomovou bombu, zatímco střílí z uzi na ostatní kámoše nad ním, protože to vole zní jako zvráceným způsobem milé rozloučení," - Rodrigo Perez, The Playlist (16 %)

Žádné velké nadšení mezi novináři nevládne, ale často se shodují na tom, že kdo má rád explozivní podívanou bez propracovanějšího scénáře, tak bude spokojen. A nic jiného asi diváci, kteří znají Transformers neočekávají, že?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat