Jak je možné, že režisér Avengers skončil u režírování Justice League?

Od Marvelu k DC.

Jak už jsme vás informovali, Zack Snyder nebude dohlížet na finální práce u komiksovky Justice League, protože došlo k tragédii v jeho rodině. Otěže po něm převezme Joss Whedon.

SOUVISEJÍCÍ: JOSS WHEDON NAHRADÍ ZACKA SNYDERA JAKO REŽISÉRA JUSTICE LEAGUE

Ten býval jedním z hlavních hráčů u Marvelu, režíroval první dva díly Avengers, ale začalo se proslýchat, že právě v případě druhého dílu se s komiksovou společností úplně nepohodl. Možná je to pravda, možná ne, ale faktem je, že Joss přešel k DC s tím, že bude režírovat film Batgirl.

Ovšem, do zbraně byl povolán dříve a to právě kvůli postprodukci u Justice League. Jak k něčemu takovému vůbec došlo? Proč zrovna Joss? To prozradil producent Charles Roven:

"Už s námi pracoval na některých scénách, které budeme dotáčet a které jsme měli v plánu natáčet velmi brzy. Bylo štěstím, že ho Zack přesvědčil, aby souhlasil a pustil se do dotočení filmu a pomohl dokončit Zackovu vizi. Jsme z toho nadšení."

Zack Snyder Josse požádal, aby dohlédl na zbývající práce a Joss nakonec souhlasil. Bylo ale jasně řečeno, že styl filmu se nezmění a stejně tak se v dodatečných scénách neobjeví nové postavy.

Justice League má premiéru 16. listopadu 2017.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat