Arrow, Flash, Legendy of Tomorrow a Supergirl jsou jako televizní Avengers, věří herečka

Zajímavé přirovnání.

Stanice The CW je domovem hromady komiksových seriálů. Čtyři z nich (Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow a Supergirl) pak tvoří takzvané Arrow-verse. Jde o velkolepý propojený svět, který se herečka Katie McGrath (Lena Luthor) nebála přirovnat ke konkurenčním Avengers:

Katie McGrath jako Lena Luthor
"To je to, co se teď v televizi dělá! Před nějakými pěti nebo šesti lety, byste si ani nepomysleli, že se v televizi objeví tak produkčně hodnotný a akční a skvělý materiál. To je to, kde se teď dějí vzrušující věci. Berlanti Production a The CW společně stvořily tento svět, který je svým způsobem jako televizní Avengers. Jsou to masivní, masivní příběhové zápletky a propojené světy a věci, které byste si před šesti lety ani nepředstavili!... Je to trochu pokorná zkušenost, být toho součástí."

Není to přirovnání, které by bylo "mimo mísu". Projekty od DC vytvořily v televizním světě fungující universum, ve které se proplétají dějové linky podobně jako ve filmech od Marvelu. Takže zmínit Avengers nebylo od věci, i když samozřejmě seriály se nemůžou úplně srovnávat se stamilionovými filmy.

Je jen škoda, že zatímco na obrazovkách to DC vychází, u filmů trochu tápe a nedaří se mu zatím vytvořit tak komplexní svět jako v případě seriálů.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat