Hra o trůny: Potvrzen finální počet epizod závěrečné řady. A radost vám asi neudělá

Dohady se potvrdily.

Spekuluje se o tom už měsíce. Řeč je o počtu epizod dvou závěrečných řad Game of Thrones. Nejčastěji padalo číslo 13 s tím, že sedmá série bude mít 7 dílů, osmá pak šest. Ale zatímco v případě sedmé řady bylo potvrzeno, že číslo sedm je konečné, u osmé série zatím počet epizod jistý nebyl a mnozí doufali, že se tvůrci rozmyslí a bude jich víc. Ale bohužel k tomu nedojde, potvrdil to jeden z duchovních otců seriálu David Benioff:

"Finální řada bude mít šest epizod. Od počátku jsme chtěli vyprávět 70-ti hodinový film. Bude z toho 73 hodinový film... Bude velmi těžké, pokud přijdeme o některé hlavní členy obsazení, jsem velmi rád, že se nám podařilo všechny je udržet, a že skončíme takovým způsobem, jakým chceme."

A jak to vypadá s dalším seriálem ze Západozemí, o kterém se mluví?

"Myslím, že HBO by mohlo chtít natočit další a těším se, až se na něj podívám a věřím, že to bude skvělé, ale myslím, že by pro to měli získat čerstvou krev."

David Benioff a D.B. Weiss už se nechali několikrát slyšet, že se na potencionálním novém seriálu zřejmě nebudou podílet, takže není překvapením, že doporučili HBO, aby si našlo někoho jiného.

Myslíte, že 13 epizod je dost, aby byly příběhové linky uspokojivě ukončeny?
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat