Živí mrtví: Jaké to je, přivést do seriálu tygra?

Divočina.

Asi už víte, že v sedmé řadě The Walking Dead se představí postava jménem Ezekiel (Khary Payton), který se před apokalypsou živil jako ošetřovatel v zoo. A jeho věrným průvodcem je tygr (respektive tygřice) jménem Shiva. Jaké bylo pro filmaře, přivést na obrazovky tuhle kočkovitou šelmu? To prozradil spolutvůrce komiksu a konzultant u seriálu Robert Kirkman:

"No, řeknu, že jsem opravdu nadšený kvůli tomu, že přivedeme Ezekiela a Shivu do seriálu, protože to byla zřejmě ta nejdivočejší věc, kterou jsem v komiksu udělal. Víte, chlapík jehož mazlíčkem je tygr a který mluví jako nějaký podivný středověký král, to je pěkně zvláštní a abych byl upřímný, když jsem psal komiks, říkal jsem si ´Jo, pojďme se podívat na to, jak si poradíme s tygrem v seriálu! To bude těžké!´ A dostat se do bodu, kdy to adaptujeme v seriálu a sledovat to, jak se seriál rozšiřuje způsobem, kterým se rozšiřoval v minulosti komiks, je skvělé." 

Rozhodně bude zajímavé sledovat tygra, který se prohání mezi zombíky. A možná to toho budeme svědky už 23. října, kdy začíná nová série.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat