Nepřítel státu: Film s Willem Smithem se dočká seriálového pokračování

Zábavná špionážní podívaná se vrací.

Nepřítel státu (1998) byl hodně povedený film, ve kterém Will Smith a Gene Hackman bojovali proti zkorumpované státní moci.

Od té doby se občas mluvilo o pokračování, ale k realizaci nikdy nedošlo. Zabralo to dlouhých 18 let, než se někdo rozhoupal. Kdo? Stanice ABC, která se také přidala k trendu natáčení seriálů na motivy filmů.

Seriálová verze bude zasazena do doby zhruba dvacet let po událostech ve filmu a bude se věnovat špiónovi NSA obviněnému z úniku informací. Hlavní hrdina bude muset spojit síly s mladou právničkou a agentem FBI, aby společně zastavili konspiraci globálních rozměrů.

Stejně jako v případě filmu, se i u seriálu ujme produkce Jerry Bruckheimer. Stanice ABC zatím odsouhlasila pilotní díl, pokud se šéfům stanice zalíbí, vznikne celá série.

A přestože rebooty, restarty, remaky atd. obvykle nejsou úplně skvostné, tak v poslední době se zadařilo a například seriálová podoba Smrtonosné zbraně (recenze) není vůbec špatná. Je tu tak šance, že by Nepřítel státu mohl dopadnout podobně.

Vzpomínáte na filmovou podobu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat