Vrátí se někdy postava Kingpina do seriálů od Marvelu?

Bylo by to fajn, že?

Jednou z nejlepších věcí (a nebylo jich vůbec málo) na první řadě komiksového seriálu Daredevil byl bezesporu padouch Kingpin (Vincent D´Onofrio) a bylo potěšující, že jsme se ho dočkali (i když jen na chvíli) ve druhé sérii.

Mnohé ale samozřejmě zajímá, jestli ho budeme vídat i dál. A to nejen v Daredevilovi, ale také v bratrských projektech. Co na to říká Vincent? Dočkáme se v blízké budoucnosti návratu Wilsona Fiska alias Kingpina?

"Vím to, ale nemůžu na to odpovědět... takže si to nějak přeberte. Jeff a Charlie (šéf televizní odnože Marvelu Jeff Loeb a Charlie Cox, představitel Daredevila, pozn. redakce) a Netflix milují Kingpina, takže Kingpin je fajn pro marvelovské televizní projekty a já si myslím, že souhlasí."

To zní poměrně nadějně.

"Všichni tihle lidé jsou hodně chytří a milují talenty. Nemám k Daredevilovi žádný velký závazek. Neupsal jsem se mu životem. Pokud mi ale Jeff řekne, že pro mě něco mají a já budu k dispozici, budu tam. A protože je napsán tak dobře, určitě se ukáži. Udělám vše, co budu jen moci, protože je to napsáno tak skvěle."

To zní ještě nadějněji. A pokud je Marvel tak chytrý, jak si Vincent myslí, pak se Kingpin určitě znovu ukáže.

Také jste si ho oblíbili?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat