Flash: Cisco se v další řadě změní. A to pořádně

Oblíbená postava bude výrazně jiná, než jak ji známe. 

Neříkejte, že nemáte rádi Cisca (Carlos Valdes). Je to sympatický geek, který dodává seriálu The Flash potřebou dávku humoru. Ale s ohledem na to, co se odehrálo ve finále druhé série, je jasné, že se i Cisco změní. Jak? O to se podělil jeho představitel:

"Postava, kterou hraji, je stále Cisco Ramon, ale pochopitelně jde o jeho verzi z alternativní reality, ve které je stále génius a stále je technologicky zdatný. Ale teď je schopen tyhle dovednosti zpeněžit a vyšplhat se po společenském žebříčku a stát se nejbohatším mužem v Americe. Je miliardář! Vytvořil různé věci a aplikace v Ramon Industries, které vypadají jako S.T.A.R. Labs a je okázalý, nebojí se předvádět své bohatství, což ho ukazuje v zajímavém světle a vyváří to dynamiku vztahů. Barry se potýká s faktem, že tohle není Cisco, kterého zná a v tomhle Ciscovi je trocha nepřátelské energie. To je to, co dělá začátek třetí řady tak zajímavým."

Neříkám, že to nezní lákavě, ale současně to zavání tím, že by se z oblíbence mohla stát nenáviděná postava. Však všichni víme, jak díky scenáristům dopadla Felicity (Emily Bett Rickards) v bratrském Arrowovi. Tak snad něco podobného nehrozí Ciscovi. 

Jak se vám popis nového Cisca líbí?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat