10 nejlépe placených seriálových herců

Komu nejvíce nabobtnalo konto?

Už jsme si ujasnily, které seriálové herečky jsou na tom finančně nejlépe, teď přišli na řadu pánové. A ani ti se nemají za co stydět, vydělávají pořádné sumy.

SOUVISEJÍCÍ: NEJLÉPE PLACENÉ SERIÁLOVÉ HEREČKY

Tady máte desítku nejlépe placených seriálových herců tohoto roku:

10. Ed O´Neill (11,5 milionů dolarů)




Bývalá hvězdy kultovního sitcomu Ženatý se závazky zůstala věrná žánru, který ho proslavil a ještě, aby ne, když si za hraní v povedené Takové moderní rodince odnesl 11,5 milionů dolarů.

9. - 7. Ray Romano (12 milionů dolarů)




Seriál Vinyl skončil po jedné řadě a jedním z důvodů prý byly vysoké náklady. Což není zase tak překvapivé, když si jeden z herců, konkrétně Ray Romano, odnesl za své působení v projektu pěkných 12 milionů dolarů.

9. - 7. Jesse Tyler Ferguson (12 milionů dolarů)




Stejnou částku, tedy 12 milionů dolarů, si na konto připsal Jesse Tyler Ferguson. Ten ovšem ne za Vinyl, ale za Takovou moderní rodinku.

9. - 7. Nathan Fillion (12 milionů dolarů)




Castle na zabití sice není kdovíjak sledovaný, ale oba představitelé hlavních rolí mají vyjednané velmi slušné smlouvy, které jim zajišťují působivé peníze. Nathanovi například 12 milionů.

6. Ty Burrell (12,5 milionů dolarů)




Tvůrci Takové moderní rodinky na svých hercích očividně nešetří. Dostávají velmi pěkné sumy. Takový Ty Burrell je na tom ještě o něco lépe, než dva jeho zmínění kolegové, protože vydělává ještě o půl milionu dolarů víc, než oni.

5. Mark Harmon (20 milionů dolarů)




Výrazně hezčí částku má na výplatní pásce Mark Harmon ze seriálu NCIS. Ten už běží hromadu let a pořád o něj mají diváci zájem. Tvůrci si tak můžou dovolit zaplatit Harmonovi dvacet milionů dolarů ročně.

4. Kunal Nayyar (22 milionů dolarů)




První čtyři místa ale nepřekvapivě patří hercům z nejúspěšnější komediální podívané současnosti. Řeč je samozřejmě o The Big Bang Theory. "Nejhůře" placený je představitel Raje, který dostává 22 milionů ročně.

3. Simon Helberg (22,5 milionů dolarů)




Simon je na tom o trochu lépe, ročně mu na kontě přibude 22,5 milionů dolarů. Zřejmě má o něco šikovnějšího agenta, než Kunal.

2. Johnny Galecki (24 milionů dolarů)




Stříbrná příčka patří představiteli Leonarda, který dostává velmi pěkných 24 milionů dolarů ročně a to je více než sympatická částka.

1. Jim Parsons (25,5 milionů dolarů) 




Naprosto nejlépe placený je Jim Parson, který si vydělal ještě o 1,5 milionů dolarů víc než Johnny Galecki. A zaslouženě. I když jsou ostatní herci z Teorie velkého třesku skvělí, těžko předpokládat, že by bez Sheldona byl seriál tak úspěšný.

Zaslouží si herci takové peníze nebo už je to trošku moc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat