Sherlock: Blíží se konec seriálu?

Práce na čtvrté řadě začaly. Bude poslední?

Diváci se jistě nemohou dočkat čtvrté řady kultovního seriálu BBC Sherlock. Práce na ní začaly v dubnu, ale je jasné, že by fanoušci stáli o to, aby jich v budoucnosti bylo ještě víc. Co na to říká tvůrce seriálu Steven Moffat?

"Nevím, jak dlouho můžeme pokračovat. Osobně bych rád pokračoval, ale já jsem stěží hlavní tahoun. Byl bych mírně překvapen, pokud by tohle bylo naposledy, kdy bychom točili tenhle seriál. Ale určitě by to tak být mohlo."

Tak to není moc uspokojivá odpověď. Ale asi takhle, Sherlock je velmi úspěšný, sbírá jednu cenu za druhou, sledovanost je velmi dobrá, takže jediným důvodem pro ukončení seriálu by asi mohlo být to, že by herci měli příliš nabitý diář. Což je rozhodně možné, ale jednotlivé řady nemají zase tolik dílů, aby se to nedalo nějak vyřešit:

Steven dál dodal:

"Nikdy nenastane doba, abychom dělali delší řady, protože tohle je to, čím se seriál stal. Je to občasná lahůdka, když dostanete tři filmy. Tak to prostě funguje. To je důvod, proč si myslím, že je nepravděpodobné, že jsme úplně skončili. Nebude nic zvláštního na tom, jestliže na chvíli přestaneme. Tak by to mohlo pokračovat navždy, vrátit se sem a tam." 

Pravda, Sherlock není proslulý svou pravidelností, takže pokud by si dal na delší dobu pauzu, šok by to nebyl. Hlavní je, aby se vrátil, že ano?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat