Tvůrce American Horror Story chystá další seriál s Jessicou Lange. Produkovat bude Brad Pitt

Vypadá to skvěle.

Ryana Murphyho vám asi představovat nemusím. Je to spolutvůrce hitových seriálů jako je Glee, případně American Horror Story (recenze) nebo American Crime Story. Poslední dva zmíněné projekty vznikají pro stanici FX a právě ona zaštítí nový seriál.

Ten ponese název Feud a opět půjde o podívanou, kdy bude každá řada sledovat jinou zápletku. Tentokrát legendární spory.

Televize FX rovnou objednala kompletní první sérii o osmi epizodách. A o čem budou? O neblaze proslulé zákulisní válce dvou herečka a to Joan Crawford a Bette Davis. Tyhle dvě dámy byly nesmírně populárními hvězdami své doby, ale také nekompromisní rivalky. A asi není těžké uhodnout, proč k jejich nepřátelství došlo. Jasně, mohl za to chlap, konkrétně Franchot Tone.

Ve zkratce, jejich nenávist byla tak silná, že když společně natáčely ceněný film Co se vlastně stalo s Baby Jane? (1962), dělaly si naschvály jako například ten, že předstíraný kopanec do hlavy nakonec nebyl až tak předstíraný.

Pokud jde o obsazení, tak Murphy opět povolal do zbraně svou dvorní herečku Jessicu Lange, která ztvární Crawford, Bette Davis si pak zahraje Susan Sarandon.

Kromě nich se v seriálu objeví například Stanley Tucci nebo Alfred Molina. Zajímavostí je, že produkci obstará Brad Pitt.

Natáčení začne už na podzim tohoto roku, premiéra proběhne někdy v roce 2017.

Zaujala vás zápletka?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat