Agent Carter: Fanoušci se nevzdávají, chtějí seriál oživit

Asi to nepomůže, ale snaha se cení.

Seriál Agent Carter (recenze) byl zábavnou komiksovou podívanou, především díky sympatickému obsazení, ale osobně si myslím, že jeho problémem bylo to, že se se nevěnoval založení S.H.I.E.L.D.u a zaměřoval se na jiné zápletky.

A protože sledovanost nebyla zrovna výtečná, nebylo až tak velkým překvapením, že stanice ABC seriál zrušila po dvou řadách. Ovšem, fandové Hayley Atwell v roli agentky Carterové to nehodlají vzdát a spustili petici na stránce Change.org, jejímž cílem je přesvědčit streamovací společnost Netflix (na které běží jiné seriály inspirované komiksy od Marvelu), aby dala Agent Carter další šanci.

Cílem petice je získat 75 tisíc podpisů a už jich má více než 61 tisíc, což je úspěch s ohledem na to, že zrušení bylo oznámeno před pár dny.

Svou podporu oživení seriálu vyjádřili i herci z něj a to například Chad Michael Murray (Jack) a Bridget Regan (Dottie).

V tomto případě jsem ale pesimista, pochybuji, že z toho něco bude, už jen proto, že Hayley pracuje na novém seriálu Conviction (ukázka).

Ale jak se říká, naděje umírá poslední. Svůj "podpis" můžete na petici přidat tady.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat