Sex ve městě: Závěr seriálu byl zrada, stěžuje si jeho tvůrce

Darren Star není z finále seriálu zrovna nadšený.

Sex ve městě patří ke kultovním seriálům, které mohou běžet na obrazovkách 10x do roka a stejně se budou těšit slušné sledovanosti. Ovšem, je pravdou, že závěr seriálu nebyl takový, jak si někteří představovali a očividně je mezi nespokojenci i samotný duchovní otec seriálu Darren Star.

Ten se rozpovídal pro The Kindle Singles Interview a prozradil následující:

"Nezasahoval jsem do posledních epizod. Pokud povzbuzujete ostatní lidi, aby psali a produkovali váš seriál... v určitém bodě je necháte, aby následovali svou vizi... Ale myslím, že seriál nakonec zradil to, o čem byl, což je, že ženy nakonec nenajdou štěstí v manželství. Ne, že by nemohly. Ale seriál se na počátku odklonil od scénáře, který byl podobný romantickým komediím, které se objevily. Proto se ženám tak líbil. A na konci se z něj stala konvenční romantická komedie... Ale pokud si nepíšete každou epizodu, nedočkáte se konce, který byste chtěli."

V tom mu člověk musí dát zapravdu. Finále v Paříži bylo klasickou romantickou slaďárnou. A Sex ve městě si většinu času zakládal na tom, aby nebyl jen prachsprostou romancí pro unuděné paničky, ale ráznější podívanou, která jde proti proudu pásových romantických komedií. Není tak divu, že je Darren zklamán. A těžko říct, co si myslí o dvou následujících celovečerních filmech, které, řekněme si to rovnou, také nebyla žádná hitparáda.

Jak se ukončení Sexu ve městě líbilo vám?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat