Námořní vyšetřovací služba: Překvapivá zpráva, seriál opouští Michael Weatherly

Po třinácti řadách odchází jedna z hlavních hvězd.

Pro některé to asi bude velký šok, ale po dlouhých třinácti řadách opouští seriál Námořní vyšetřovací služba jedna z jeho nejvýraznějších tváří Michael Weatherly. Ten ztvárňoval speciálního agenta Anthonyho "Tony" DiNozzu a kromě toho, že byl potěchou pro ženské oko, dodával NCIS špetku humoru.

Michael byl se seriálem od jeho samotného počátku, tedy od roku 2003, kdy se tenhle spin-off k oblíbenému JAG poprvé objevil na obrazovkách. A jako jeden z mála si zahrál ve všech téměř 300 epizodách, které zatím byly odvysílány.

Pokud jste fandové drbů a doufáte, že důvodem odchodu jsou špatné vztahy mezi tvůrci a hercem, tak vás zklamu, Weatherly odchází v dobrém, neháže na stanici CBS nebo producenty špínu v každém rozhovoru, jde o hercovo rozhodnutí:

"DiNozzo je skvělá donkichotská postava a nemohl jsem si v předchozích 13 řadách užít víc legrace, když jsem ho hrál... Bude mi chybět fantastický štáb a herci, kteří jsou pro mě jako rodina a všem fanouškům z celého světě - DĚKUJI VÁM, byla to fantastická jízda."


Zatím není jasné, zda se Anthony ještě někdy do seriálu vrátí jako hostující postava, ale jelikož vztahy se stanicí zůstávají dobré, není nepředstavitelné, že by k tomu mohlo dojít.

DiNozzo se rozloučí na konci třinácté řady, která se vrátila na obrazovky 5. ledna.

Myslíte, že seriál obstojí i bez Anthonyho?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

5 komentářů:

  1. Odchodem Tonyho, ten seriál můžou zabalit.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to velké zklamání. To načení už nikdo nenahradí tak jako se Zivou. Kdo ví, zda u toho dokážu vydržet dál, a zbytek party bude mít fušku to utáhnout a udržet si diváky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tony a Ziva tam opravdu chybí,neni tam ten naboj který vytvořili tihle dva.

    OdpovědětVymazat
  4. Tony chybí už je to bez jeho humoru

    OdpovědětVymazat