Vrátí se Kiefer Sutherland v další řadě 24 hodin?

Nebo nemá zájem?

B je správně. Stanice FOX sice připravuje další řadu 24 hodin, což už bylo potvrzeno, ale to automaticky neznamená, že se vrátí Kiefer Sutherland v roli Jacka Bauera. Herec se do toho zrovna nežene:

"24 je pro mě definitivně ukončené. Je to jeden z nejúžasnějších darů, které jsem jako herec dostal, ale bude to pokračovat beze mě. Hodlám se soustředit na jiné věci. Chci se dál věnovat televizi. Mé zkušenosti s 24 hodinami byly neuvěřitelné, ale hlavním přínosem bylo dělat něco, co lidé opravdu sledují a co si užívají. Natočil jsem pár filmů, které si mohli lidé užít, ale podívalo se na něj asi tak devět z nich." 

Pokud jste fandy 24 hodin, asi nejste zrovna nadšení z toho, že se pravděpodobně Kiefer nevrátí. I když, naděje umírá poslední. Něco podobného prohlašoval i před vznikem minisérie 24 hodin: Dnes neumírej a pokud si dobře vzpomínám, tak si nakonec v projektu zahrál.

Ale i kdyby se v další řadě neobjevil, tak je tu dost jiných postav, které by ho mohly v klidu nahradit. Nebo myslíte, že žádná není dost zajímavá, aby to zvládla?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat