MacGyver se vrátí a pod dohledem režiséra Rychle a zběsile

Ten, který umí udělat ze žvýkačky atomovou bombu neřekl poslední slovo.

Ještě, než si Richard Dean Anderson získal srdce diváků díky Hvězdné bráně, proslavil se jako MacGyver. Agent, který sice nefandí zbraním, ale díky tomu, že je jako Láďa Hruška na steroidech, si bohatě vystačí i bez nich, byl hrdinou svým způsobem kultovního seriálu, který běžel v letech 1985 - 1992 na ABC. 

A Angus (hrozné jméno, není divu, že nebylo moc používáno) MacGyver se vrátí. Oživí ho stanice CBS. Půjde o reboot a vsadí se na podobnou premisu, jako v případě originálu. Hlavní hrdina bude extrémně vynalézavý dvacátník, který bude spolupracovat se supertajnou organizací. 

Není to samozřejmě poprvé, kdy se o něčem podobném mluví, řešil se film nebo spin-off Mladý MacGyver s Jardem Padaleckim z Lovců duchů v hlavní roli, ale nic z toho nebylo realizováno. Jediný nový projekt, který na MacGyvera odkazoval, byla parodie Super Mac (2010)

Mimochodem, s filmovou verzí, o které se mluvilo v roce 2012, byl spojován jako režisér James Wan (Rychle a zběsile 7). A právě on by měl produkovat a režírovat pilotní epizodu chystaného seriálu. 

A není jediným šikulou, který MacGyvera "oživí". Scénář napíše R. Scott Gemmill (Pohotovost) a s produkcí vypomůže Henry Winkler, který pracoval i na původním seriálu. 

Zatím není jasné, kdy se na projektu začne makat a tím pádem ani to, kdy bychom se ho mohli dočkat.

A přestože rebooty obvykle nedopadají dobře, tak tvůrčí tým není vůbec špatný a jestliže se seriál nebude brát úplně vážně, nakonec by z toho nemusela být špatná podívaná, co říkáte? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Nerad to říkám,ale ten "nový" MacGyver,podle mě nebude tak dobrý jako byl original s Richardem Dean Andersonem,díky němu jsem si tento seriál oblíbil natolik,že na něj budu koukat až do konce života.Takže říkám že je jen jeden MACGYVER - RICHARD DEAN ANDERSON B-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se také hodně divil, kdyby byl reboot alespoň z poloviny tak zábavný jako originál :)).

      Vymazat