Líbil se vám film Velmi nebezpečné známosti? V přípravách je seriál

Další televizní podoba oblíbeného filmu.

Určitě si vybavujete film Velmi nebezpečné známosti (1999). Tahle adaptace literární klasiky byla omlazená, více "sexy" a divočejší, než jsme zvyklí a tak není divu, že slavila úspěch (pohlední mlaďoši skotačící v ložnici, to na diváky prostě platí). 

Dočkali jsme se několika pokračování (na které ale stejně skoro každý zapomněl) a teď, 16 let po premiéře, se začíná připravovat i seriálová verze. Na té začalo pracovat NBC a půjde o pokračování filmu. 

Hlavním hrdinou bude šestnáctiletý Bash Casey, což je syn Sebastiana Valmonta (Ryan Phillippe) a Annette Hargrove (Reese Witherspoon). Bash najde deníky svého otce a začne odhalovat pravdu o jeho poněkud pikantnějším životě. 

Seriál se bude odehrávat v San Franciscu, které mladíkovi z Kansasu otevře dveře do světě plného sexu, peněz a boje o moc. 

No zní to docela divoce s ohledem na věk hlavního hrdiny a samozřejmě vyvstává plno otázek (proč se hlavní hrdina jmenuje Casey pro příklad), tak uvidíme, jak je tvůrci zodpoví. 

NBC zatím objednalo pilotní epizodu. Podle toho, jak dopadne, se rozhodne, zda vznikne celá série. 

Na první díl dohlédne tým, který stojí i za velmi úspěšným divadelním představením "The Unauthorized Musical Parody of Cruel Intentions", režii pak dostal na starost Roger Kumble. Ten dohlížel i na filmovou verzi. 

Líbil se vám film? Máte zájem o seriál? 

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat