Chystá se další seriál na motivy knih od autorky True Blood

O co jde?

Charlaine Harris zřejmě znají skoro všichni fanoušci upírů (skutečných upírů, ne těch, kteří se třpytí na sluníčku). Její knihy posloužily jako předloha pro skvělý (alespoň v prvních řadách) seriál HBO True Blood: Pravá krev.

Bylo tak otázkou času, kdy některá ze stanic hmátne po jiných knihách, které Charlaine napsala. A je to tady, NBC pracuje na seriálové verzi trilogie Midnight, Texas. První dva díly už vyšly, třetí se objeví v příštím roce.

Midnight, Texas je popisován takhle:

"Příběh je zasazen do Midnight v Texasu, kde se střetává skutečný svět s nadpřirozeným a jde o nebezpečné, vzrušující místo plné temných tajemství a mysteriózních osob. Jedná se o malé město, kde pokládání špatných otázek nebo příliš dlouhý pobyt, může vyústit v to, že budete zabiti. Když městem projíždíte, vše vypadá normálně, ale když zůstanete, zjistíte pravdu." 

Zní to hodně podobně jako True Blood, což nemusí být zákonitě špatná věc. Knihy jsem nečetl, ale věřím, že Charlaine stvořila něco, co bude opět netradiční a roztomile zvrácené.

Producent David Janollari dodal:

"Všechny knihy se točí kolem skvělých vražd. Odehrávají se tu ona skvělá tajemství a skvělé romantické zápletky a to vše s tajemen na pozadí a jelikož je to nadpřirozené, pořádně vás to vyděsí."

Pilotní epizodu napíše Monica Owusu-Breenis, která pracovala například na skvělém seriálu Hranice nemožného/Fringe.

Sledovali jste Pravou krev?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat