Blíží se konec seriálu Sběratelé kostí?

Jedenáct řad, to už je slušný výkon. Jak dlouho by s námi mohl seriál ještě být?

Ne každá série je na obrazovkách jedenáct let. Vlastně skoro žádná. Projektu Bones/Sběratelé kostí se to podařilo. A přestože sledovanost ještě stále docela ujde, není to jediný faktor, který ovlivňuje, kdy padne poslední klapka. Oni i herci a štáb mohou být po více než dekádě unaveni (upřímně, mně někdo platit takové prašule za epizodu, tak to vydržím klidně 50 let, ale budiž).

Betty White
Navíc představitelé hlavních rolí, tedy David Boreanaz a Emily Deschanel měli podepsané smlouvy na deset řad, kvůli jedenácté proběhla před nějakou dobou jednání. Očividně to vyšlo, před pár hodinami měl premiéru první díl jedenácté sezóny, ale zdá se, že kontrakty jsou jen jednoroční.

Minimálně pár měsíců tedy s námi ještě Booth, Kůstka a další pobudou. A David samozřejmě tvrdí, že se máme na co těšit. Uvidíme hodně pošťuchování, objeví se i oblíbená herečka Betty White a stylově se seriál přiblíží tomu, jaký byl v úplně první epizodě. Prostě toho bude spousta. Ovšem, herec se také vyjádřil k trošku jinému tématu.

"Je to skvělý způsob jak ukončit celou sérii a já se na to opravdu těším. Pro mě osobně nastal čas to ukončit. Myslím, že 11 řad je skvělé. Myslím tím, jedna řada je skvělá! Popravdě nepočítám kolik je řad, ale soustředím se na to, co jsme pořadu dali a co ještě můžeme udělat a pro mě je skvělé vidět, že se blíží konec, který můžeme udělat takový, jaký chceme."

Ne, že by mi Sběratelé kostí nechyběli a nemám ani dojem, že by kvalita nějak výrazně klesla, ale je pravda, že deset let je hodně a možná je opravdu na místě uvažovat o tom ukončit to se vztyčenou hlavou.

Mimochodem, brzy (29. října) se dočkáme také crossoverové epizody Sběratelů kostí a Ospalé díry. To zní tak šíleně, že to prostě musí být dobré.

Nastal čas rozloučit se s týmem z Jeffersonova institutu?

Zdroj. E!
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat