Legends of Tomorrow: Obsazena kráska ze skvělé podívané Mr. Robot. Koho ztvární?

K hereckému ansámblu se přidává Stephanie Corneliussen.

Jestli jste poctivě sledovali skvělý seriál Mr. Robot, museli jste si zamilovat krásku s ne zrovna snadno vyslovitelným jménem Stephanie Corneliussen. A právě ona je nejnovějším přírůstkem k obsazení chystané komiksové podívané Legends of Tomorrow, která odstartuje někdy v lednu na stanici The CW.

A koho si tahle roztomilá brunetka zahraje? Bude to Valentina Vostok alias Ice Queen. V komiksové předloze jde o záporačku, ale není úplně jasné, že bude na straně těch zlých i v seriálové podobě. I když na první pohled to vypadá, že ano.

Valentina je znázorněna jako výtečná sovětská fyzička, která působí během Studené války (jak už víme, hrdinové budou cestovat časem) a je schopna a ochotna udělat cokoliv, aby ochránila svou Matičku Rus. Je dokonce možné, že spolupracuje se zloduchem Vandalem Savagem (Casper Crump).

Hlavní hrdinové tak musejí zjistit, zda se dá chladné dámě věřit nebo ne. Ale času na to budou mít ústřední postavy dost a dost, Stephanie uzavřela smlouvu na několik epizod, takže ji budeme vídat často.

Potěšilo vás, že Stephanie uvidíme v chystané komiksové pecce?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat