Režisér Justice League chtěl představit divákům Robina, ale jiného, než byste čekali

Zack Snyder chtěl přivést na plátna Batmanova nejznámějšího spolubojovníka, i když jeho nečekanou verzi.

Zack Snyder byl zlatým chlapcem filmového universa od DC. Měl na starosti režii několika filmů a v případě ostatních radil a celkově se předpokládalo, že bude určovat směr DC universa. Pak ale vznikl film Justice League (2017), jehož režie se Zack kvůli rodinným problémům vzdal a přestalo se počítat s tím, že Snyder bude nadále hlavní kreativní tváří DC filmů.

Samozřejmě to neznamená úplný konec spolupráce DC, Warner Bros. a Zacka, přece jen, Snyder aktuálně připravuje svůj sestřih Justice League pro streamovací službu HBO Max, ale už není hlavní hybnou silou DC projektů.

V době, kdy jí byl, měl ale velké plány, například představit Robina, tedy nejznámějšího parťáka Batmana. Konkrétně se předpokládalo, že k tomu dojde v sólovce Batmana a to v té, kterou měl mít na starosti ještě Ben Affleck

Jak víme, to už dál neplatí, ale Zack alespoň prozradil zajímavou věc a to, že počítal s Robinem, kterého možná neznáte. Neměl jím být Dick Grayson, Jason Todd, nebo Tim Drake, ale Carrie Kelley. Ta se jak Robin představila v roce 1986, ale působila také jako Catgirl nebo jedna z Batwoman. 

Carrie je prvním ženou, která tuto identitu používala dlouhodobě a pokud jde o její schopnosti, tak jsou to klasické atributy jako vynikající znalost bojových umění a akrobacie a samozřejmě nechybí špičková technická výbava.

Mimochodem, technicky vzato byla Carrie už ve filmech od Snydera představena, ve snové sekvenci (ve verzi z edice Ultimate, kdy se na zlomek vteřiny objeví dívka s brýlemi) z Batman vs Superman (2016), kdy Batman (Ben Affleck) bojoval s paradémony mu pomáhala rusovlasá dívka a bylo potvrzeno, že to byla právě Carrie. V plné kráse ale měla být jako Robin ukázána až v sólovce Batmana.

Ale jelikož ta vzniká s novým tvůrčím týmem i představitelem, tak tento plán už dál neplatí.


Zdroj: Cinemablend, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat