Je možné, že zemře Rick Grimes z The Walking Dead?

Co na to producent?

V seriálu Živí mrtví to nemá skoro nikdo jisté. Ale je pár postav, u kterých je těžké se představit, že by je tvůrci zabili. A jednou z nich je i Rick Grimes (Andrew Lincoln). Nicméně, je tu samozřejmě možnost, že by i on mohl skončit rozsápaný zombíky nebo s kulkou v hlavě od lidského záporáka.

Můžeme něco takového očekávat? Na to odpovídal producent, scenárista, režisér a šéf týmu maskérů Gregory Nicotero:

"Poslouchejte, víte, je to tak jak jsme řekli, seriál se mění a seriál se vyvíjí. Jeho DNA je příběh o přežití a příběh o úspěších a těžkostech, které lidé překonávají... Upřímně netuším. A přál bych si, abych to věděl."

Je na místě připomenout, že pokud by Rick zemřel, byl by jeho osud výrazně jiný než v komiksové předloze, kde stále žije:

"Vždy si myslím, že pokud a když se televizní seriál odkloní od komiksu, musí to být kvůli zlepšení příběhu, ne vždy kvůli jeho změně. Pokud bychom vždy kopírovali komiksové políčko za políčkem, nebylo by to příliš vzrušující... Takže odklonění od komiksu slouží příběhu a ano, myslím, že může říct, že oceňujeme tyhle odbočky a jsou tu klíčové momenty, kterým chceme složit poctu a v mnoha případech byly přepracovány, aby pasovaly do našeho formátu."

Už jsme zažili mnoho změn. Ať už je řeč o úmrtích nebo třeba postavách, které v komiksu vůbec nejsou. Ale ani tak nepředpokládám, že by tvůrci měli koule na to, nechat zemřít Ricka.

Pokud by to ale udělali, co byste na to řekli?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat