Na Star Wars: The Last Jedi se snesla kritika, ale režisér by na filmu nic nezměnil

Rian Johnson si stojí za svým.

Osmá epizoda Star Wars s podtitulem The Last Jedi nebyla některými diváky přijata zrovna pozitivně. Ohrnovali frňák nad tím, že je film výrazně jiný, než předchozí díly (čehož si já naopak cením). Režisér Rian Johnson tak musel čelit různým kritickým tweetům, ale ani tak by na filmu nic nezměnil:

"Šílené je, že nemám názor na tyhle tweety. Nemám na ně názor v tom ohledu, že nevím, o jak velkou skupinu jde nebo na to, co jim konkrétně vadí. V minulých několika týdnech jsem byl schopen zasadit si to do kontextu a cítím se díky tomu mnohem lépe. Ale v dané době jsem si myslel, 'O můj bože, to to všichni nenávidí? Zkazil jsem to úplně, spletl jsem se?' Bylo to pro mě temné období... Protože jsem si to nezasadil do kontextu."

Nicméně, kritických je zhruba 5 % názorů, zbytek chválí:

"Když pět procent lidí říká, 'Zničil jsi Star Wars, doufám, že umřeš,' tak to budete poslouchat. Ale není tu nic, co jsem četl nebo viděl a kvůli čemu bych si pomyslel, 'O můj bože, opravdu jsem to docela zkazil', neudělal bych nic jinak, pokud bych se mohl vrátit zpátky. Stále upřímně věřím ve všechna rozhodnutí, která jsem udělal."

Souhlasím s Rianem. Ne, že by byl film úplně dokonalý, ale já byl veskrze spokojen. A to jsem velký fanda předchozích dílů.

Co vám?

Zdroj: SlashFilm
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. The Last Jedi jsem viděl 6x. 4x v počítači a 2x v kině. Poprvé v kině den po premíeře-kino narvaný. Podruhé někdy v polovině ledna-kino narvaný. To je znamená že to má úspěch.
    A jinak chudák Rian, protože negativní ohlasy jsou vždy vidět víc. Ale dnes to má těžký každej režisér kterej maká na blockbusteru...

    OdpovědětVymazat