Marvel zřejmě získá práva na Wolverina. Pokud by to vyšlo, chtěl by si ho Hugh Jackman znovu zahrát?

Bylo by to fajn.

Hugh Jackman se kdysi nechal slyšet, že by se do role Wolverina vrátil, pokud by se ve filmu setkal a Avengers. A to se nezdálo jako pravděpodobná možnost, protože filmová práva na Wolverina vlastní FOX, zatímco Avengers má ve své stáji Marvel.

Ovšem, teď to vypadá, že Disney (majitel Marvelu) koupí FOX a tím pádem by nebyl problém s tím, aby se Wolverin a Avengers objevili v jednom filmu.

Hugh tak dostal otázku, zda by byl ochoten vrátit se do své ikonické role Logana/Wolverina, pokud by se mohl postavit po bok Avengers:

"Je to zajímavé, protože celých 17 let jsem si myslel, že by to bylo skvělé, rád bych to viděl, speciálně Iron Mana a Hulka a Wolverina společně. A pokaždé, když vidím film Avengers, dokážu si představit Wolverina mezi nimi, jak je mlátí po hlavě. Ale říkal jsem si, ´No dobře, to se nestane,´ a bylo to zajímavé, když jsem poprvé viděl tyhle titulky - to, že by to mohlo být možné a samozřejmě, kdoví, co se stane, ´Počkejte!´ Ale myslím si, že naneštěstí tahle loď už odplula, ale někdo jiný, koho bych rád viděl jako Wolverina, tu je."

Škoda, škoda, Hugha tedy už jako Wolverina neuvidíme. Ani v případě, že by vznikl společný film s Avengers. Podle mě by mohl sympatický herec udělat ještě jednu výjimku, ale dobře, když nechce, tak nechce.

Koho byste si uměli představit jako nového Wolverina?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat