Analytici by se nedivili, pokud by Black Panther porazil Justice League

To by nebylo pro DC moc potěšující.

Justice League není vysloveně špatný film, ale očekáváním nedostál. Recenze pochvalné nejsou, což by firmy DC a Warner Bros. asi nějak přežily, pokud by jejich týmovka vydělala slušné peníze. Ale zdá se, že se Justice League nepřehoupne přes 700 milionů dolarů celosvětově, což je u projektu za cca 300 milionů dolarů zklamáním.

A to, že Justice League nebude až tak výdělečným projektem naznačil už premiérový víkend v USA a Kanadě, ze kterého si film odnesl 93 milionů dolarů, což je na poměry projektů z DC universa zklamáním.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÉ FOTKY Z KOMIKSOVKY BLACK PANTHER

Nemluvě o konkurenci od Marvelu. A experti očekávají, že Justice League schytá od Marvelu další ránu.

Analytici předpokládají, že další marvelovka Black Panther by mohla Justice League pokořit a během prvního víkendu by se měla vyhoupnout k tržbám kolem 100 miliónů dolarů.

S ohledem na to, že jde o sólovku a to hrdiny, který byl představen filmovým divákům teprve nedávno, by to pro Justice League byl další bolestný neúspěch. Přece jen, pokud týmovku nejznámějších hrdinů od DC překoná poměrně neznámá postava, to nevyvolá šéfům DC a Warner Bros. úsměv na rtech.

Uvidíme, jestli jsou odhady analytiků správné, dozvíme se to už brzy, Black Panther má premiéru 15. února příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat