Představitel Jona Snowa je rád, že Hra o trůny končí

Proč?

Fandové fantasy série Game of Thrones si stále trhají vlasy při představě toho, že jejich milovaný fantasy projekt skončí šestidílnou osmou řadou, která se možná objeví až v roce 2019. Ale překvapivě Kit Harington (Jon Snow) je vlastně rád, že se blíží konec. A to i přes fakt, že si za každou epizodu přijde na statisíce a statisíce dolarů:

SOUVISEJÍCÍ: NOVÁ ŘADA GAME OF THRONES BUDE K VIDĚNÍ MOŽNÁ AŽ V ROCE 2019

"Trůny se blíží ke konci a pro mě ve správnou dobu a stejně tak pro všechny, kteří jsou do nich zapojeni. Psali jsme si včera v noci emaily s Davidem a Danem (David Benioff a Dan Weiss, tvůrci seriálu, pozn. reakce) a byli jsme sentimentální a emocionální. Bude to osvobozující, ona myšlenka na to, že budete mít celý rok volný, natáčíte šest měsíců, ale půlka projektů, které byste rádi udělali, se začne natáčet dříve než oněch šest měsíců skončí. Je spousta věcí, které nemůžete dělat. Těším se na to, až to dotočíme a osm let je tak akorát. Nechtěl bych, aby to pokračovalo déle."

Nevidí se každý den, že se tvůrci a herci rozhodnou skončit v tom nejlepším. Hra o trůny se těší stále větší a větší popularitě, ale tvůrci nehodlají "dojit krávu" až bude mít úplně vytahané vemeno. Hodlají odejít, když je seriál na vrcholu a to je sympatické. Pro nás jako fandy je to bolestivé, ale lepší, než kdyby vzniklo dalších několik řad, které by nestály za to.

A nemusíme se bát toho, že se do Západozemí nevrátíme, HBO zvažuje další pět seriálů z tohoto fantasy světa.

Zdroj: Digital Spy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat