Z Leonarda DiCapria možná bude nový Joker. A Jared Leto z toho není nadšený

Něco o oblíbeném záporákovi.

Jak už víte, společnosti Warner Bros. a DC Comics mají v plánu natáčet komiksové filmy, které nebudou spadat do universa DC Extended Universe, což znamená, že si jednu postavou mohou zahrát různí herci.

Příkladem budiž šílenec Joker. Toho v DCEU hraje Jared Leto, ale aktuálně je v plánu film o jeho "zrození", ve kterém Jokera ztvární někdo jiný.

A začíná se proslýchat, že by "někým jiným" mohl být Leonardo DiCaprio. Což je rozhodně překvapení.

Nic proti jeho hereckým schopnostem, ale šeptalo se o tom, že Warner Bros. hledá mladšího herce a Leovi je sice o 3 roky méně, než Jaredovi, ale už to také není žádný skautík, v listopadu oslaví 43. narozeniny.

Ovšem, svým způsobem by nebylo až takovým šokem, že by Leo byl skutečně kandidátem na roli ve filmu o Jokerovi. Produkci zajišťuje Martin Scorsese, který s DiCapriem natočil už několik projektů.

Zatím ale berte informace o filmu s velkou rezervou, ví se toho o něm minimum a většina zpráv nebyla potvrzena.

Mimochodem, proslýchá se, že Jared Leto není zrovna v sedmém nebi z toho, že DC a Warner Bros. hodlají nabídnout více Jokerů. Server THR informoval o jeho frustraci:

"Lidé ze zákulisí tvrdí, že Jared Leto, herec který ztvárnil Klaunského prince zločinu v Suicide Squad z minulého léta a má si roli zopakovat nejen v pokračování, ale také v samostatném spin-offu (se záporačkou od DC Harley Quinn), tím byl dost zaskočen. Proslýchá se, že Leto sdělil to, že ho plán na více Jokerů zrovna netěší svým agentům z CAA a konkurenční agentura WME využívá jeho obavy k tomu, aby ho získala."

To zní docela vážně a upřímně, také se mi zdá postup Warner Bros. a DC zvláštní, respektive pro diváky docela matoucí. Co vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat