Další důvod, proč se těšit na Thor: Ragnarok. Cameo Stana Lee prý bude zatím to nejlepší

Bezva.

Komiksový guru Stan Lee se pravidelně objevuje ve filmech inspirovaných komiksy od Marvelu. Jde sice o camea, ale obvykle se jedná o velmi zábavné několikavteřinové výstupy. V poslední době se dokonce začala řešit teorie, zda v každém z projektů nehraje Stan tu samou osobu a to takzvaného Watchera, zástupce mocného národa, který sbírá informace o dění ve vesmíru už miliony a miliony let. 


Někdo tvrdí, že tomu tak skutečně je, někdo, že ne, ale rozhodně je to zajímavá spekulace. Ale ať tak nebo tak, jasná je jedna věc, Stana uvidíme i v blížící se komiksovce Thor: Ragnarok

A během ceremoniálu před Čínským divadlem, kdy Stan Lee otiskl své ruce do chodníku stejně jako hromada dalších ikonických osobností před ním, se právě k jeho cameu vyjádřili Chris Hemsworth (Thor) a režisér Taika Waititi

Chris oznámil Stanovi: "Dnes tu natáčíme (Thor: Ragnarok). Pro film jste dnes natočil cameo, o kterém si myslím, že je zatím vaše nejlepší."

Taika k tomu dodal:

"Minule jsem se s vámi setkal. Přišel jste a... vaše cameo je jednou z těch nejzábavnějších věcí ve filmu."

Tak to jsem zvědav. Laťka je nasazena poměrně vysoko, takže tvůrci Thora budou muset vyrukovat s něčím opravdu hodně vtipným. 

Film má premiéru 26. října 2017.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat