Nový trailer na Thora prozradí, kdo vyhrál souboj Thor vs Hulk. A skvělý artwork jako bonus

Kdo se těší na třetího Thora, ať zvedne ruku.

Thor: Ragnarok vypadá na skvělý film. A to z mnoha důvodů. Jedním z těch největších je skutečnost, že se proti sobě postaví Thor (Chris Hemsworth) a Hulk (Mark Ruffalo). V první upoutávce jsme viděli to, že si to na "férovku" rozdali v aréně, ale nezjistili jsme, kdo zvítězil. Zdá se, že to nám bude odhaleno v dalším traileru.

Alespoň to tak vypadá podle toho, co prohlásil Mark Ruffalo:

"Dnes jsem viděl nový trailer na Thora 3. Neuvěřitelný!!! Hádejte, kdo vyhraje souboj mezi Thorem a Hulkem. Zdá se, že tu jsou menší zmatky. Uvidíte."

No, tak to zní zajímavě. Samozřejmě, že se lidé hádají jako koně, kdo je silnější, zda vzteklý Hulk nebo božský Thor. A další upoutávka nám pravděpodobně nabídne odpověď.

Zatím bohužel není úplně jasné, kdy se objeví, ale dá se odhadovat, že by to mohlo být na akci D23 Expo nebo Comic-Conu v San Diegu. D23 začala 14. a skončí 16. července, Comic-Con se bude konat od příštího čtvrtka do neděle.

A abyste byli ještě více natěšení, tak tady je nový artwork, který je součástí propagace filmu Thor: Ragnarok právě na akci D23.



Thor: Ragnarok má premiéru 26. října tohoto roku.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat