Na víkendové akci D23 byla k vidění první ukázka z Avengers: Infinity War. Co v ní bylo?

Prý to byla bomba.

Bohužel, zatím se první video z Avengers: Infinity War neobjevilo online (nebo ne v přijatelné kvalitě), ale samozřejmě se na internetu začal bleskově šířit popis toho, co bylo k vidění v ochutnávce, která si na akci D23 vysloužila téměř davové šílenství:

"Strážci Galaxie přilétají z vesmíru. Star-Lord je nabádá, aby byli opatrní a nasadili svůj drsný výraz. Někdo narazí do okna jejich lodi. Je to Thor! Mantis ho probudí. ´Kdo sakra jste?´ zeptá se.

Loki ukazuje Thanosovi Tesseract! Spider-Man je ve školním autobusu. ´Smrt ho následuje jako stín,´pronáší někdo na adresu Thanose... Záběr na zničenou jeskyni Collectora. Je v ní Gamora, která pláče.

´Zábava není něco, co hraje roli, pokud se snažíte nastolit rovnováhu ve vesmíru,´ pronáší Thanos, ´Ale vyvolá to úsměv na mém obličeji! 

Hromada Avengers bojuje! Hulkbuster je zpět! Spider-Man ve svém avengerském kostýmu! Obrovská bitva s Thanosem na velmi zničeném místě. Natahuje ruku a sesílá z nebes hořící komety. Dr. Strange je na bojišti. Iron Man je s Mantis. Vypadá to giganticky!"

Tak popsal upoutávku Silas Lesnick ze serveru ComingSoon.

Dá se očekávat, že video se nejpozději příští týden objeví na oficiálních kanálech, ale zatím si bohužel musíme vystačit se zážitky těch, kteří měli štěstí ho vidět.

Avengers: Infinity War dorazí do kin 3. května 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat