Jak dlouho chce hrát Ben Affleck Batmana?

Má stále zájem o to nosit kápi?

To, co se děje kolem postavy Batmana je docela matoucí. Nejdříve lidé peskovali, když vyšlo najevo, že ho ztvární Ben Affleck. Poté ale herec ukázal, že byl skvělou volbou a tak spousta fanoušků učurávala blahem, když bylo oznámeno, že Batman dostane vlastní film. Ten měl Affleck režírovat, spolupracovat na scénáři a zahrát si hlavní roli. Nakonec ale zůstalo jen u pomoci na scénáři a ztvárnění ústřední postavy. Režie se herec vzdal.

Následně se začalo proslýchat, že Warner Bros. uvažuje o tom, že pro budoucí filmy najde pro Batmana jiného představitele. To sice šéf Warner Bros. popřel, ale zákulisní zdroje tvrdily, že nejde o nereálnou možnost.

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. ÚDAJNĚ PLÁNUJE BATMANOVSKÉ FILMY BEZ BENA AFFLECKA

Na Comic-Conu se k tématu vyjádřil i sám Affleck, který tam s kolegy propagoval film Justice League:

"Moje situace je taková, jaká byla vždy. Udělal jsem dva filmy. A vždy jsem měl v úmyslu udělat třetí, pokud mě Warneři chtějí. Jestliže zazvoní batmanovský telefon, odpovím."

Otázkou je, co Warner Bros. opravdu chce. Pokud platí to, co hlásají jeho šéfové, pak o Bena mají zájem i nadále, ale nebylo by to poprvé, co by hlavouni filmového studia něco tvrdili, ale pravda by byla trošku někde jinde.

Ben má ale jasno:

"Rád to budu dělat, dokud mě budou chtít. Eventuálně to bude někdo jiný a jsem si jistý, že seženou někoho skvělého. Ale dokud to dělám, odvedu nejlepší práci, kterou jen budu moci a opravdu si cením toho, jaké štěstí mám."

Jisté je zatím jen to, že Affleck nasedne do Batmobilu v obou dílech Justice League, kdy první má premiéru 16. listopadu 2017 a druhý 13. června 2019. Co bude dál, to je ve hvězdách.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat