Hotovo, Avengers: Infinity War dotočeni

Teď se začne makat na dvojce.

Avengers: Infinity War budou jednou z největších, ne-li vůbec největší komiksovou událostí všech dob. Půjde o velkolepou podívanou s největší koncentrací komiksových postav na jednu minutu filmu. A něco takového nebylo jednoduché natočit. Ale režisérské duo bratří Russoových to zvládlo a oznámilo to na Instagramu stručným "Jeden hotov".

Příspěvek sdílený The Russo Brothers (@therussobrothers),

Natáčení začalo 23. ledna tohoto roku, takže trvalo zhruba půl roku, teď film zamíří do postprodukce, aby mohl 3. května 2018 oslnit komiksové fandy v kinech.

Nicméně, na tvůrce a herce nečeká žádná dlouhá pauza, za zhruba tři týdny se začne pracovat na Avengers 4, kteří budou mít premiéru 2. května 2019.

Původně se počítalo s tím, že se oba filmy budou natáčet společně, ale ukázalo se to být jako příliš náročné a zmatené, takže nakonec bylo rozhodnuto, že se na čtyřce začne "makat" těsně po poslední klapce Infinity War.

Dá se očekávat, že nějaké ochutnávky z Avengers: Infinity War nám budou nabídnuty během Comic-Conu, který bude probíhat od čtvrtka do neděle příští týden.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat