Spider-Man 2 se bude odehrávat těsně po Avengers 4. A Pavoučí muž se možná objeví ve filmu Venom

Pavoučí novinky.

Recenze Spider-Man: Homecoming jsou velmi pochvalné, takže se dá očekávat, že film uspěje. A není tak divu, že tvůrci už plánují druhý (a třetí) zatím nepojmenovaný díl.

A stejně jako jednička bude pokračování součástí marvelovského universa. Jak ale zapadne do časové osy? To prozradila šéfka Sony Amy Pascal:

"S dalším začínáme už nyní a začne několik minut poté, co Avengers 4 uzavřou svůj příběh." 

Je tedy jasné, že se události z Avengers 4 výrazně odrazí v dalším Spider-Manovi. A není to takové překvapení s ohledem na to, že druhý Spider-Man bude startem čtvrté marvelovské fáze.

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července, čtvrtí Avengers 2. května 2019, u dvojky Spider-Mana zatím není jasné, kdy ji uvidíme.

Ví se ale, kdy se dočkáme spin-offu ke Spider-Manovi jménem Venom. Bude to 4. října 2018. A podle všeho neměl být Venom součástí stejného universa jako Spider-Man, pak zase měl být, poté zase ne...

Nedalo se tak příliš předpokládat, že se ve filmu zastaví právě Spider-Man (Tom Holland), ale teď se Amy Pascal nechala slyšet, že to není úplně vyloučené:

"Venom je postavou, která je blízce propojena se Spideym a může nastat den, kdy je uvidíte spolu, člověk nikdy neví."

Objeví se tedy Spider-Man ve filmu Venom? Nepřekvapivě odpověď Amy nebyla konkrétní:

"To nemůžu říct."

Opravdu by bylo zvláštní, pokud by se Spider-Man neukázal, ale pokud ano bude to trošku matoucí, s ohledem na to, že se oficiálně filmy Venom, Silver & Black a Spider-Man neodehrávají ve stejném vesmíru.


Zdroj: Fandom
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat