To zavání průšvihem, film Justice League prý několikrát přetáčeli a od základu změnili

To obvykle neznamená nic dobrého.

Dotáčky a přetáčky nejsou dnes ničím výjimečným, ale pokud jich je u nějakého filmu velké množství, pak je to důvod k nervozitě. Obvykle to znamená, že původní verze zástupce studia nebo testovací publikum zrovna neoslnila.

Aktuálně se objevily informace, že se výrazných předělávek dočkala i komiksová týmovka Justice League. Podle zdroje, který nechtěl být jmenován, došlo v případě filmu ke dvěma výrazným zásahům.

Natáčení skončilo v říjnu 2016, ale poté se filmaři vrátili na plac a Warner Bros. prý investovalo hodně sil do toho, aby Justice League dostala výrazně jinou tvář.

Stránky Splash Report informovaly:

"Náš zdroj tvrdí, že během 17 měsíců mezi začátkem natáčení a finální verzí, která dorazí do kin v listopadu, byl film dvakrát předělán. A dojde k dalším přetáčkám. Už jich tu byla spousta a budou další."

Společnostem Warner Bros. a DC se v poslední době extra dobře nedaří. Nejen, že došlo k přesunu premiéry Aquamana z července na říjen a poté prosinec 2018, ale Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) se dočkal vcelku chladného přijetí ze strany recenzentů a navíc čistý zisk film byl mnohem menší, než se očekávalo. Film studiu vynesl prý "jen" necelých 106 milionů dolarů.

Je tak jasné, že  Warner Bros./DC chtějí, aby Justice League zabodovala a dělají pro to, co můžou. Snad se ale firmy neutrhnou ze řetězu, už takhle to vypadá, že z původní verze zbude snad jen název.

Justice League bude mít premiéru 16. listopadu 2017.

Zdroj: Deadline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat