Potvrzeno, chystá se nový seriál ze světa Hry o trůny. Vlastně ne jeden, ale rovnou čtyři

Do Západozemí se vrátíme a ne jednou.

Když bylo oznámeno, že nás čekají už jen dvě řady Game of Thrones, spousta lidí byla zaskočená. Následně se vyrojily spekulace o spin-offu. Ale znělo to spíše jako zbožné přání, než fakt.

Poté se o tom ale začalo mluvit častěji a častěji a autor knižní předlohy George R.R. Martin se nechal slyšet, že by byl pro. Jenže HBO odmítalo cokoliv potvrdit.

Ať doteď. Aktuálně bylo oznámeno, že vznikne další seriál ze světa Game of Thrones. Tedy ne jeden, ale rovnou čtyři.

HBO očividně nemá v plánu troškařit. A dokonce už angažovalo scenáristy a to Jane Goldman, Briana Helgelanda, Carly Wray a Maxe Borensteina.

Na dvou ze čtyř sérií se bude přímo podílet také George R.R. Martin a pokud jde o duchovní otce seriálu Hra o trůn Davida Benioff a Dana Weisse, tak se neočekává, že by se pustili do psaní v případě jakéhokoliv ze seriálů, ale budou na jich zřejmě pracovat jako producenti.

HBO prý nechce nic uspěchat, dává tvůrcům čas, aby přišli s co nejlepšími scénáři. V závislosti na jejich kvalitě se rozhodne, kdy se začne natáčet.

Zatím se netuší, na co konkrétně se nové seriály zaměří, ale předloha je hodně bohatá a bez problémů se v ní najde dost materiálu pro čtyři samostatné projekty. Tedy, pokud všechny budou inspirované knihami, samozřejmě je tu možnost, že některé půjdou vlastní cestou.

Na nové seriály si ještě počkáme, ale pokud jde o Hru o trůny, tak sedmá řada začne už 16. července.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat