Komiksové střípky: Kdo zřejmě bude záporákem v Deadpoolovi 2? A které padouchy pravděpodobně uvidíme v sólovce Batmana?

Plus trailer na Spider-Man: Homecoming

Tvrzení, že záporáci jsou pro dobrý film stejně důležití jako hrdinové, rozhodně není přehnané, takže nezbývá než doufat, že tvůrci Deadpoola 2 představí nějakého lahodného padoucha.

Zatím nebylo potvrzeno, kdo by to mohl být, ale minimálně je jasné, kdo si ho zahraje. Bude jím Jack Kesy.

Nebylo tedy řečeno, koho ztvární, ale spekuluje se o tom, že by mohlo jít o postavu jménem Black Tom Cassidy, což je mutant, který má poněkud zvláštní schopnost generovat energii skrze dřevěné předměty. V některých verzích také dokáže ovládat rostliny. Kromě toho je to vynikající bojovník beze zbraně.

Jde o častého protivníka X-Menů a měl své spory také s Deadpoolem, takže není mimo "mísu" předpokládat, že by Jack skutečně mohl ztvárnit Black Toma Cassidyho.

Film má premiéru 28. června 2016.

Kdo se utká s Batmanem?

Situace kolem sólovky Batmana není moc radostná, mění se tvůrci, mění se datum vydání, ale to neznamená, že by společnosti DC/Warner Bros. nepřemýšlely o tom, jak by měl film vypadat. Nebo koho bychom v něm měli vidět.

Už nějakou dobu se ví, že by se ve filmu měl objevit Deathstroke (Joe Manganiello). Původně se počítalo s tím, že by měl být ústředním záporákem, ale podle všeho už to dál neplatí. Přesto se ale dá počítat s tím, že ho ve filmu Batman uvidíme. Bude se ale muset smířit s tím, že nebude jediný, kdo půjde Temnému rytíři po krku.

Podle serveru Reddit se k němu totiž přidají další dva zloduši. A možná vás jejich jména nepřekvapí. Samozřejmě je to Batmanův věčný protivník Joker (Jared Leto). Prostě si těžko představit film s Netopýřím mužem, ve kterém by neřádil Joker.

Kromě toho bychom se prý měli dočkat i Scarecrowa. I toho už jsme v kinech viděli, ve filmech od Christophera Nolana ho ztvárnil Cillian Murphy, ale v novém filmu Batman prý bude výrazně jiný. Zřejmě mu ale zůstane jeho talent pro toxiny a odhalování nejskrytějších obav těch, kteří mu přijdou pod ruce.

Snad to režisér Matt Reeves nepřežene a nebude ve filmu více postav, než je zdrávo. Tři záporáci jsou tak akorát, co myslíte?

Zatím není jasné, kdy sólovku Batmana uvidíme.

Spider-Man potřetí

A nakonec je tu další ochutnávka z blížící se komiksovky Spider-Man: Homecoming. Fandové Pavoučího muže si mohou užít třetí trailer.

Film má premiéru 6. července.



Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat