Hvězda seriálu Flashe zveřejnila dojemný vzkaz, přiznává se v něm k bisexualitě

Obě pohlaví mají šanci.

Asi to trochu zavání bulvárem, ale jelikož sám herec přiznal bisexualitu na Twitteru, nejde o šťourání se v jeho soukromí. A o kom je vlastně řeč? Jde o představitele Wallyho Westa/Kid Flashe ze seriálu The Flash. Právě Keiynan Lonsdale zveřejnil dlouhý vzkaz, který zní:

Keiynan Lonsdale jako Kid Flash
"Rád měním svůj účes, rád riskuji v tom, jak se oblékám, mám rád dívky & mám rád kluky (ano), rád rostu, rád se učím, mám rád to, kým jsem a opravdu rád mám to, kým se stávám. Strávil jsem příliš let tím, že jsem se nenáviděl, přemýšlením o tom, že jsem méněcenný, protože jsem jiný... což jednoduše není pravda. Před pár lety jsem začal být schopen se respektovat & to mi zachránilo život, ale teď jsem narazil na novou překážku & cítím se trochu ztracený. Musím udělat další krok & naučit se ocenit to, kým jsem, což je opravdu vzrušující. Žádné falešnosti, žádné omlouvání se za to, že se zamilováván do lidí nezávisle na jejich pohlaví. Začalo mě nudit být nejistým, zahanbeným, vyděšeným... nikdo by se tak kvůli sobě neměl cítit, speciálně, když je skvělé žít. Víte, vidím více a více mladých lidí, kteří jsou tím nejlepším ze sebe a to je k*rva inspirující, takže na co čekám? Kdoví. Každý má svůj čas. Doufám, že se všichni můžeme naučit ocenit to, kým jsme & nesoudit lidi, kteří nejsou stejní jako my. Pravdou je, že jsme všichni rodinou, jsme jako jeden. S láskou. Keiy."

A je to venku. Ale tím se asi nic nemění. Rozhodně ne můj pohled na Wallyho nebo jeho představitele. Prostě se Keiynan dokáže zamilovat do ženy i muže, což nějak neovlivňuje jeho herecké schopnosti.

Překvapilo vás to?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat