Strážci Galaxie v Avengers? Nebude toho na diváka až moc? Obávala se herečka

Co se jí na tom nezdálo?

V Avengers: Infinity War se objeví zatím největší počet postav, které jsme kdy ve filmu od Marvelu viděli. A budou mezi nimi i Guardians of the Galaxy.

Nám všem asi přijde jako dobrý nápad to, aby Strážci a Avengers spojili síly, ale ne všichni si byli jistí tím, že to dopadne podle představ. Třeba představitelka Gamory Zoe Saldana měla určité pochybnosti:

"Začali jsme na začátku roku. Zatím je to zábava. Myslím, že bratři Russoové odvádějí úžasnou práci. Tým scenáristů, zahrnující Jamese Gunna (režisér Guardians of the Galaxy, pozn. redakce), odvede skvělou práci. Sama jsem si připadala ohromená myšlenkou, zkombinovat tohle celé universum do dvou filmů. A říkám si, ´Zajímalo by mě, jestli bude ohromeno i publikum, přehlcené a přehlcení by mohli být všichni!´Ale zatím to vypadá, že to bude opravdu silná a úžasná podívaná."

Její počáteční obavy se dají pochopit. Uvažovala o tom, zda toho prostě nebude až "moc", ale jak se zdá, režisérské duo Russoových ví, co dělá. Vždyť jsou to kluci šikovní, to dokázali posledními dvěma díly Captain America.

"Obávala jsem se toho, že se se Strážci zkusí vydat jiným směrem a udělají z nás někoho, kým nejsme. Ale dali nám svobodu. James vytvořil spoustu dialogů a vše ostatní pro Strážce, ale opravdu nás povzbuzovali v tom, abychom byli sami sebou a byli našimi postavami a přidali vlastní nápady a dělali jsme to, co obvykle děláme... je tu hodně improvizace, rozhovorů mezi námi jako obsazením... Takže to byla opravdu skvělá zkušenost."

Třetí Avengers mají premiéru 3. května 2018, druzí Strážci už 4. května 2017.

Jste rádi, že v Avengers budou k vidění i Guardians of the Galaxy nebo se obáváte toho, že film bude přeplácaný?

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat