Přátelé: Nové díly? Není to dobrý nápad, myslí si představitelka Rachel

Proč ne?

Seriál Přátelé patří k nejkultovnějším sitcomům všech dob. A není tak divu, že v době, kdy se restartuje, remakuje a rebootu skoro každý druhý seriál, přišla řeč i na vzkříšení Friends. Navíc, když se herci ze seriálu nedávno sešli během speciálu stanice NBC.

Ovšem, nové díly Přátel očividně nejsou dobrý nápad. Alespoň ne podle Jennifer Aniston, která hrála Rachel:

"Nevím, co bychom dělali. Víte, myslím, že daná doba byla tak trochu nostalgická. Něco na ní bylo. Myslím, že to je to, proč to lidé mají tak rádi, i když to skončilo už před nějakými 12 nebo 13 lety. Bože, je to vzdálenější a vzdálenější. Na té době, kdy naše obličeje nebyly zabořené do displejů mobilních telefonů, něco bylo. Nekontrolovali jsme si Facebook a Instagram. Byli jsme spolu v pokoji nebo v kavárně. Mluvili jsme, vedli rozhovory. Tohle už je pryč."

Je pravda, že dnes člověk nejde bez mobilního telefonu ani na "velkou". A musím se přiklonit k názoru Jennifer, protože si také myslím, že kouzlo dané doby je v nenávratnu. Pokud jde o mě, a to říkám jako někdo, kdo je milovník Přátel, nové epizody bych netočil. Nevěřím tomu, že by se přiblížily kvalitě předchozích sérií.

Stáli byste o nové díly?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat